Welcome Guest

Pages: 1
Redundant info script?
offtheroadPostAugust 31, 2016, 15:42
Advanced
Posts: 76
Registered:
September 3, 2015, 14:04
Normal topicRedundant info script?

Is there a script, or am I using YATE the wrong way. There is so many places to fill in the same info in all the tracks.

2MR2PostAugust 31, 2016, 16:27
Administrator
Posts: 1642
Registered:
August 23, 2012, 19:27
Normal topicRe: Redundant info script?

Sorry, I have no idea as to what you're attempting to do. Some of the editing panels show the same field for convenience but the data is the same across all panels. For example the Artists field is on the Info, Credits and Sorting panels. However all the fields display the same value. I'm not even sure that this is what you mean.

offtheroadPostAugust 31, 2016, 17:28
Advanced
Posts: 76
Registered:
September 3, 2015, 14:04
Normal topicRe: Redundant info script?

For the data thats the same across all panels likeArtist,or composer mine are empty and I need too type it in.

2MR2PostAugust 31, 2016, 17:32
Administrator
Posts: 1642
Registered:
August 23, 2012, 19:27
Normal topicRe: Redundant info script?

If the data is the same in multiple tracks, select more than one file then enter it. The data will be populated in all tracks. You do not have to enter the same data for multiple tracks ever.

Pages: 1
Mingle Forum by Cartpauj | Version: 1.1.0beta | Page loaded in: 0.063 seconds.